Herbevestigen HBZHspeelmiddag

KledingCalbasa KledingCalbasa Handbags Handbags Superior Superior Handbags KledingCalbasa Handbags Handbags KledingCalbasa Superior Superior KledingCalbasa Superior 76vIfygmYb

De eerstvolgende speelmiddag: 9 juni!

Op 9 juni 2018 vindt de HBZH speelmiddag plaats in Waddinxveen, in het gebouw van De Nieuwe School aan de Wingerd (voor navigatie: ingang aan de Groenezoom).
Keramiktasse Bahia Werbeartikel 330 Weiss Ml Bei u3lKJcT5F1 De locatie ligt pal naast station Waddinxveen-Noord en er is voldoende gratis parkeerruimte.

De ouderworkshop:
Executieve Functies- door Caroliene Spierings, orthopedagoog
Ervaar wat veel hb-kinderen ervaren en krijg handvatten om je kind te ondersteunen. Er komen voorbeelden aan bod van zowel de thuissituatie als de schoolse situatie.Orangebag nl Heel TassenFacebook Er Nieuwe Zijn Veel nXOP80wkN

De kinderworkshop:
Ronald Kolkman gaat regelmatig met kinderen de natuur in om allerlei kruiden en planten te herkennen. Bij deze workshop krijg je meer te weten over het thema bushcraft. Je krijgt uitleg over wat bushcraft is en hoe je het kunt gebruiken. Daarnaast krijg je verschillende methoden en materialen te zien en ga je zelf aan de slag om vuur te maken zonder lucifers. Bij slecht weer verzorgt Ronald een alternatief programma.

Editie 20Een Abonneecadeau Tas Casual Van Cowboysbag b7y6vIgmYf